Galleria
Kuvia kerhon tapahtumistaKuukausikokous 2.6.21

Vintage Rusty Cafella heinäkuu 20

Presta autonhoitotuotteiden esittelypäivä Lahden RTV:n pihalla 25.4.2009.

Tapahtumassa esiteltiin Prestan tuotteita ja käsiteltiin näyttelyautoja tulevan viikonlopun Classic Motorshow tapahtumaa silmällä pitäen.Classic Motorshow 2.-3.5.2009

Tapahtuma järjestettiin toisena vuotena peräkkäin ja kerhomme oli mukana tänäkin vuonna. Tänä vuonna osastollamme oli Antti Klingin Duett ja Asko Niinimäen PV51. Messuhallin pihalla oli lisäksi näytillä muita kerhomme autoja muiden klassikkoautojen kera. Tapahtuma keräsi jälleenkerran Lahteen tuhansittain vanhoista kulkupeleistä kiinnostuneita ihmisiä.
Villähti 140 vuotta

Tapahtuma järjestettiin 9.5.2009 Rakokiven koululla


Classic Motorshow 2010

Tapahtuma järjestettiin kolmatta vuotta peräkkäin ja kerhomme oli tänäkin vuonna mukana omalla osastolla. Tällä kertaa osastomme oli samassa yhteydessä Suomen Volvokerhon ja -pyhimyskerhon kanssa. Kolmella osastolla oli yhteensä näytillä seitsemän erilaista harrasteautoa entisöidyistä, rakennelluista aina alkuperäiskuntoiseen versioon.

Kokoontumisajo Kuhmoisten ase- ja varusmuseolla 14.5.2010

Koontumisajossa mukana useampi auto. Kokoontuminen HOlman Prismalla, josta siirtyminen letkassa Kuhmoisiin. Asemuseolla kiertelyn jälkeen osa kääntyi takaisin Lahteen ja osa jatkoi vielä Matin hyvin lämmitetyn saunan löylyihin...


Kokoontuminen kesäkuussa 2010 Rosteilla

Autosalvan juhlanäyttely 5.6.2010

Näytillä runsaasti kerhon autokalustoa niin sisällä Autosalvan tiloissa, kuin pihallakin. Myös keli suosi näyttelyä.


Classic Motor Show Lahti 7-8.5.2011

Kerho mukana tapahtumassa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Osasto kasattiin taas yhteistyössä Suomen Volvokerhon ja Suomen Pyhimyskerhon kanssa.
Kuvia kesän 2013 kokoontumisajoista